به گزارش مهرگان پرس،حسن احمدی افزود: به تازگی تفاهمنامهای با سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری برق ایرن( ساتبا) امضا شده تا در محل سدهایی که ساخته شده است، با توجه به وجود زمین آماده و نیز وجود شبکه برق و سایر مزیتها تلاش شود نیروگاه خورشیدی هم توسعه داده شود.
احمدی با یادآوری اینکه شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران در چهار دهه گذشته بیش از ۷۰ درصد نیروگاه های برق آبی در کشور را به مرحله اجرا رسانده است، این نیروگاهها را جزو نیروگاه های تجدیدپذیر دانست که مصرف سوخت ندارند و کمک بسیار بزرگی به شبکه برق کشور میکنند.
مدیر دفتر مهندسی شرکت مدیریت توسعه منابع آب و نیروی ایران افزود: در سال های اخیر به دلیل برخی مشکلات و کمبود های مالی سرعت توسعه این نوع نیروگاه ها کند شده است، اما هنوز هم طرحهای خوبی وجود دارد که ارزش ساخت دارند و باید پیگیری شوند.
توسعه نیروگاههای تلمبه ذخیرهای
احمدی گفت: ممکن است تولید نیروگاههای بادی و تجدیدپذیر با زمان مصرف سازگار نباشند؛ برای نمونه در هنگام شب، نیروگاه بادی به دلیل وزش باد کار کند در حالی که شبکه اصلا نیازی به آن ندارد.
وی توضیح داد: برای حل این مشکل در دیگر کشورها، برق تولید شده را با نیروگاههای تلمبه ذخیرهای متصل میکنند تا برق مازاد تولیدی ذخیره شود و در زمان اوج مصرف، وارد مدار شود
مدیر دفتر مهندسی شرکت مدیریت توسعه منابع آب و نیروی ایران ادامه داد: اگر نیروگاههای تجدیدپذیر را توسعه دهیم و در کنار آن نیروگاههای تلمبه ذخیرهای هم در برخی سدها توسعه یابند، استفاده از انرژی های تجدیدپذیر عملکرد بهتری خواهد داشت و پایداری بیشتری در تامین برق از این نیروگاه ها خواهیم داشت.