امسال شاهد ابعاد وسیع‌تري از خدمت‌رساني برق به مشتركان صنعتي خواهيم بود

مديرعامل توانير گفت: در سال جاري با بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي قانون بودجه، شاهد ابعاد گسترده‌تري از خدمت رساني به شهرك‌هاي صنعتي و همينطور مشتركان روستايي خواهیم بود.

به گزارش مهرگان پرس،"محمدحسن متولي زاده" در مراسم افتتاحيه نخستين پويش #هرهفته_الف_ب_ايران در سال 1400 كه با حضور وزير نيرو برگزار شده بود، سال 1400 را سالي بسيار مهم براي صنعت برق دانست و افزود: اين پروژه‌ها در تمام استان‌ها آغاز شده و شروع پويش در سال 1400 بيانگر اين نكته مهم است كه وزارت نيرو به تمام مردم كشور توجه دارد و تمام خدمات را در كل كشور توسعه مي‌دهد.
وی سال 1399 را سالي بسيار سخت براي صنعت برق برشمرد و افزود: سال گذشته تابستان بسيار گرمي را پشت سر گذاشتيم و در زمستان نيز از نظر تأمين سوخت نيروگاه‌ها با مشكل مواجه شديم، اما با عنايت خداوند و تلاش همكاران سالي پرافتخار را سپري كرديم.
متولي زاده با بيان اينكه همكاران ما در بخش توزيع، هم در بخش سازوكار و هم در بخش ساخت و ساز پيشتاز بودند، گفت: سال 1400 نيز سال بسيار مهمي است و صنعت برق براي تحقق فرامين و دستورات مقام معظم رهبري آمادگي كامل دارد و اميدواريم با بودجه تعيين شده شاهد گام‌هاي موثري در صنعت برق باشيم.
مديرعامل توانير اظهار اميدواري كرد: در سال جاري با بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي قانون بودجه، شاهد ابعاد گسترده‌تري از خدمت رساني به شهرك‌هاي صنعتي و همينطور مشتركان روستايي باشيم.
مديرعامل توانير ادامه داد: تلاش براي پايدار ماندن و كنترل رشد بار از دو سال پيش انجام شده و امسال اين موضوع ادامه خواهد يافت.
متولي زاده گفت: پايدار ماندن اين رشد و كنترل آن، علاوه بر نياز به اجراي سياست‌هاي تشويقي، نيازمند سياست‌هاي بازدارنده است كه بايد جدي گرفته شود.
وي، يكي از سياست‌هاي بازدارنده را لزوم تصويب تعرفه بحراني كه اكنون در هيئت دولت است عنوان کرد و افزود: تصويب سريع‌تر اين تعرفه كمك بسيار مهمي به كنترل و پايدار ماندن رشد بار است.
مديرعامل توانير، همچنين بر ضرورت آغاز نهضت بهينه سازي لوازم برقي مردم تاكيد كرد و گفت: آغاز اين طرح مي‌تواند علاوه بر پايدار ماندن رشد پيك بار، رونق صنايع داخلي و افزايش اشتغالزايي را نيز به دنبال داشته باشد.
امروز سه‌شنبه و با حضور وزير نيرو نخستين پويش #هرهفته_الف_ب_ايران در سال 1400 با بهره برداري از پنج طرح بزرگ توزيع برق كشور در قالب هشت هزار و 142 پروژه توسعه، احداث، اصلاح و بهينه سازي شبكه برق آغاز شد.

منبع: پاون