در دهه پنجم زندگی اش به سر می برد. مهربان، اجتماعی و عاشق زادگاهش است و در جمع روستاییان اعتبارخاصی دارد. آموزگار است و از پایه شروع می کند، از همان ابتدا برای دانش آموزانش مشق مهربانی و همدلی می کند. عاشق شغلش است و تعلیم و تربیت را به خارج از مدرسه هم برده، اما این بار به رسم مهربانی، روحیه همیاری و همدلی را نیز پرورش می دهد. به روستای "دهو "در جنوب میناب که سر بزنیم و از روستاییان سراغ شخصی با این مشخصات را جویا شویم همگی حسن زاهدی را معرفی می کنند. 42سال سن دارد و در این روستا با مردم و در کنار آنها اتفاقات شیرینی را رقم زده است. اگر یک بار یاریگر دو جوان در مسیر ازدواج باشیم شیرینی¬ اش را تا مدت ¬ها به کام خواهیم داشت؛ حال این معلم جوان چند سالی است بساط ازدواج آسان را برای جوانان این روستا پهن کرده و دعای خیر آنها را تا ابد به دنبال دارد. حسن زاهدی دبیر مدارس راهنمایی و دبیرستان دهو روستای زادگاهش بوده و هم اکنون رهیار کانون همیاری اجتماعی این روستا و چند سالی می شود همراه نهاد مردمی رسالت است. حمید زاهدی رهیار کانون همیاری اجتماعی روستای دهو در خصوص "زاهدی"راهبر این کانون می¬ گوید: حسن زاهدی شناخته شده مردم این روستا است. از نوجوانی پرشور و فعال بود، فعال اجتماعی مصداق واقعی اوست ومقبول پیرو جوان دهوی هاست. زاهدی همچنین در خصوص آشنایی با راهبر این کانون می¬ گوید: خیرین روستا چهار سال قبل با افتتاح حساب در بانک قرض ¬الحسنه رسالت خواستند سهمی در یاری رساندن به هم ولایتی ¬هایشان داشته باشند. این شد آغاز فعالیت قرض¬ الحسنه برای اهداف انسان دوستانه ¬ای که امروز همیاری اجتماعی را به نیتشان گره زدند وکانون همیاری اجتماعی را با فعالیتی وسیع¬ تر شکل دادند. هر کانونی یک راهبر می¬ خواهد از جنس مردم و در کنار آنها. برای کانون همیاری اجتماعی روستای دهو چه کسی مناسبتر از"زاهدی". او زادگاهش دهو است و به آن عشق می¬ ورزد، دغدغه مردمش را دارد و فعالی اجتماعی هم هست. جورچین ما جور شد. الگوی تعالی اجتماعی رسالت و سازمان¬ های رهیاری برای او تشریح کردیم، با علاقه استقبال کرد و حال، به امروز رسیدیم. به امروز که اتفاقات شیرینی در کانون همیاری اجتماعی روستای دهو رقم می¬ خورد. شیرینی به میزان تسهیل در ازدواج جوانان و راه اندازی یک رسم و سنت زیبا.
وی به ستاد ازدواج آسان که از دل این کانون شکل گرفته، اشاره می کند و اینگونه ادامه می¬ دهد: به همت راهبر کانون هرسال قبل از عید نوروز نشست گروهی با حضور مردم روستا، خیرین، اعضای کانون و حامیان شکل می گیرد که محور گفتگو، کمک به ازدواج جوانان کم بضاعت، خرید اقلامی از جهیزیه و تقبل هزینه برگزاری مراسم و سایر امور مربوط به این امر خیر است. اعضای کانون و خیرین سهم مهربانیشان را به کارت مجازی که مختص ستاد ازدواج آسان این کانون است واریز می¬ کنند تا به وقتش در اختیار زوج های جوان کم بضاعت به صورت کارت هدیه یا اقلام جهیزیه قرار بگیرد. فعالیت¬ ها به اینجا ختم نمی ¬شود. مشارکت و همدلی فارغ التحصیلان دانشگاهی برای آموزش و آماده ¬سازی دانش¬آموزان متقاضی شرکت در کنکور، هم پا بودن با جوانان و نوجوانان ورزشکار و تهیه اقلام و لباس ورزشی برا آنها از جمله دیگر فعالیت¬های این کانون همیاری اجتماعی است که به صورت ماهیانه و منظم در حال انجام است. زاهدی میزان فعالیت قرض¬ الحسنه کانون همیاری اجتماعی روستای دهو را 30میلیارد ریال عنوان می ¬کند و می¬گوید در حال حاضر 560نفر عضو کانون هستند. وی همچنین به جمعیت این روستا که بالغ برچهار هزار نفر است اشاره و اظهار امیدواری می¬کند با همت راهبر و دیگر اعضای این کانون بتوانیم همیاری اجتماعی را دغدغه همه مردم روستا کنیم وسهم بیشتری از نسیم مهرورزی و همدلی ها داشته باشیم.
فاطمه عزیزپوریان
کد خبر: 1575
سه شنبه , 02 فروردین 1401 - 10:01
- چاپ
یادداشت فاطمه عزیزپوریان با عنوان به رسم مهربانی روایت آموزگاری از روستای دهو شهرستان میناب که مهربانی را بیرون از مدرسه نیز برده است.