به گزارش مهرگان پرس، محمد مهدی برادران گفت: درحال حاضر در وزارت نیرو تمام تلاش ها برای برآورده شدن انتظارات صنایع انجام می شود در حال حاضر هم با توجه به شعار سال در عرضه های مختلف به دولت فشار وارد می شود که این مشکلات انرژی را مضاعف کرده است. دیگر مشکلی که ایجاد شده است این است که قطعی های برق باعث شده تا قیمت تمام شده محصول افزایش پیدا کند و برخی از بازارهای داخلی و صادراتی را از دست بدهیم.
وی تصریح کرد: همکاران ما در وزارت نیرو تمام تلاششان را انجام می دهند که با وزارت صمت در این خصوص تعاملات لازم را داشته باشد که ضرری به تولید کننده وارد نشود از سوی دیگر در استان ها نیز اختیاراتی داده شده است که اگر می توانند یک شیفت قطعی داشته باشد تا این مشکلات برطرف شود .
برادران یادآور شد: در سال های گذشته باید زیر ساخت های لازم در این زمینه ایجاد می شد اما با اتلاف های صورت گرفته در دولت های قبل مشکلات و چالش های زیادی برای صنایع ایجاد شد.
به گفته معاون صنایع عمومی وزارت صمت در حال حاضر کاری که می توانیم انجام دهیم این است که از مردم بخواهیم در مصرف خانگی صرفه جویی کنند تا فرصتی شود برای تولید کنندگان چرا که در حال حاضر اولویت بار مصرف کشور در بخش مصارف خانگی است و این باعث شده تا فشار بر صنعت وارد شود. با این تفاسیر این صرفه جویی از سوی مردم باعث می شود تا فرصتی برای صنایع ایجاد شود تا سرمایه گذاری جدید در حوزه برق تا سال آینده برطرف شود.
برادران تاکید کرد: تا جایی که بنده مطلع هستم طرح مشترکی بین وزارت صمت و وزارت نیرو برای کاهش مصرف در حوزه لوازم خانگی با کمک دانش بنیان ها در حال پیگیری است که بتوانیم از انرژی های بادی و آفتابی نیز به عنوان انرژی های مکمل در صنایع استفاده کنیم
وی درباه این انتقاد صاحبان صنایع که مالیاتی که برای بخش صنایع در نظر گرفته شده تطابقی با تورم کشور ندارد گفت: این بحث در حوزه اصناف مطرح است. سیستم امور مالیاتی در این شرایط رکودی حتما تمهیداتی داشته اند. وزیر اقتصاد نیز حتما به این نکته توجه می کنند چرا که در حال حاضر کالا زیر سود قانونی عرضه می شود و با توجه به اینکه در بخش صنایع عملکردها شفاف و مشخص است مالیات صنعت را وزارت صمت نیز دنبال کند تا مشکلی برای صنایع و تولید ایجاد نشود .