به گزارش مهرگان پرس،فهیمه امیری افزود: ۲ آزمایشگاه از این تعداد مربوط به آب خواهد بود که در شهرستانهای شاهین شهر واقع در شمال و نجف آباد در غرب استان به بهره برداری میرسد.
وی اضافه کرد: ۲ آزمایشگاه دیگر مربوط به فاضلاب است و در سِدِه لنجان واقع در شهرستان لنجان در غرب استان و دیگری در شهر بهارستان در جنوب کلانشهر اصفهان است.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب اصفهان تصریح کرد: اگرچه آب آشامیدنی در استان چه در مناطق شهری و چه روستایی، سالم و بدون هرگونه میکروب و مواد شیمیایی مُضر است، اما با اینحال برای افزایش اطمینان هرچه بیشتر در مناطق مختلف آزمایشگاههای جدید راهاندازی میشوند.
امیری خاطرنشان کرد: اکنون ۲۳ آزمایشگاه در بخشهای آب و فاضلاب استان اصفهان فعالیت داشته و سنجش سلامت و شاخصهای بهداشتی را در مناطق شهری و روستایی مورد ارزیابی قرار میدهند.
وی یکپارچهسازی شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی را مفید دانست و اظهار داشت: هم افزایی امکانات و تلاش برای تامین آب با درجه اطمینان بالاتر از حیث سلامت و بهداشت در مناطق مختلف از ثمرات این امر بوده است.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب اصفهان با بیان اینکه آزمونهای سلامت آب در این خطه بهصورت جدول زمانبندی و انواع مختلف آزمایشها بهصورت روزانه و ماهانه انجام میشود، گفت: این مرکز حتی از کوچکترین مورد و مشکل میکروبی یا آلودگی در آب چشم پوشی نمیکند تا آب تحویلی به مردم بهطور کامل سالم باشد و سلامت هم استانیها به خطر نیفتد.
شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان یک میلیون و ۱۸۰ هزار مشترک را زیر پوشش دارد.